evezés a Szigetközben

Evezés a Szigetközben - “Zúgók” túra

Mi lehetne pihentetőbb, mint átadni magunkat a természetnek, hallgatni a víz kellemes csobogását, a madarak csicsergését. Élvezni a napot és a szellőt. Ha pedig nagyon melegünk lenne, meg is mártózhatunk a kellemesen hűvös Dunában. Este a tábortűz mellett már barátokkal sütögetünk és iszogatunk. Kapcsolódj ki velünk!

Következő időpont: 2023 nyár
Részvételi díj: -- Ft / fő
Hiányzás a munkahelyről: hamarosan

evezés a Szigetközben

Evezés a Szigetközben - “Új utakon” túra

Ez a túra igazából a "régi motorosoknak" készült...
a tavaly már kipróbált első napi kihívás idén sem marad el: Kerékpárokkal tekerünk a vízitúra start helyére és onnan a szűk zúgókon evezve több kikötés és fürdés után csorgunk le Kisvesszősre a nap során. Második nap lazító túra, hogy ne maradjon ki a felfelé sem. 🙂

Következő időpont: 2023 nyár
Részvételi díj: hamarosan
Hiányzás a munkahelyről: hamarosan

barlangtúra

Pilisi bar(l)angolás

Egy program, ahol magaddal foglalkozhatsz...
150 métert haladni 90 perc alatt, miközben 30 méter mélyre hatolunk!? Közben átjutunk a “Szülőluk”, “Soványító” elnevezéseken, hogy csak kettőt említsünk. A barlang nem adja könnyen magát, de az élmény életre szóló!
A túra során ízelítőt kaphatsz az Outdoor Coaching egyik alap programjáról... aztán egy nyugodt ebéd közben beszélgetünk a komfortzónáról.

Következő időpont: a járványtól függően
Részvételi díj: - Ft / fő

Rax-Fennsík

Rax fennsík – Emlékezetes gyalogtúra

A Rax egyik legszebb túraútvonalát járjuk végig káprázatos kilátást élvezve a Jakobskogel keresztjén át, egészen a Preiner Wand sziklaszakadékáig.
Kabinos felvonóval könnyen és gyorsan közelítjük meg a keleti platót, túra közben pedig többször kényelmes turistautakon, néha rövid meredek emelkedőkön barangolunk a fennsíkon.

Következő időpont: a járványtól függően
Részvételi díj: - Ft / fő

barlangtúra

Barangolás a Bükk barlangjaiban


Ki hinné, hogy a Bükk az Országos Barlang nyilvántartás szerint 1140 barlangot rejt? Vannak kisebb és nagyobbak is közöttük, össz hosszuk 65.660 m. Ha nem is fogjuk mindet végig látogatni ezen a túrán, de az biztos, hogy az egyik legizgalmasabb helyre elviszünk téged.

Következő időpont: a járványtól függően
Részvételi díj: - Ft / fő
via ferrata

Via-Ferrata túra a GIRO jegyében

Túránk előtti napon rajtol el a Giro d'Italia kerékpáros verseny mezőnye. A mi tervünk másnap: túrázunk a Vértesben, elszáguld mellettünk a Giro mezőnye, majd felmászunk a tatabányai via-ferrata útvonalakra.
Mindenki kipróbálja magát mielőtt a következő túrán nekivágunk az osztrák pályáknak.

Következő időpont: a járványtól függően
Részvételi díj: - Ft / fő

Via-Ferrata Ausztriában - Hohewand

Ez a mászás a belépés nagyobb falakhoz. Aki itt helytáll, az magabiztosabban indulhat el akár a Dolomitokba is. Nevezzük második lépcsőfoknak.
Gyere velünk, ha már ferrátáztál kis falon Magyarországon és szeretnéd próbára tenni magad. Ez után a nap után mesélheted magadról: kemény vagy!

Következő időpont: a járványtól függően
Részvételi díj: - Ft / fő

Tátra túra

Magas Tátra - Hágó túra

Ezen a túrán minimum 2 hágón kelünk át. Kihasználva a nyár végi lehetőségeket, mindkét este menedékházban alszunk! Igazi különlegesség, hogy az egyik éjszakát 2.000 méteren töltjük el, megtapasztalva a komfort nélküli komfortot.
Aki volt már velünk a Tátrában késő ősszel, az bátran jöhet újabb ínyencségért!

Következő időpont: a járványtól függően
Részvételi díj (12 év felett): - Ft / fő
Hiányzás a munkahelyről: 1 nap

Hótalpas túra a Schneebergen

Hótalpazás a téli túrázás egyik legnépszerűbb formája. Túránk célja az országhoz legközelebb eső csodálatos kétezres hegy, a Schneeberg, mely Wiener Neustadt (Bécsújhely) közelében található. – A magyarul Hóhegynek nevezett 2076 méter magas célcsúcsra egy fantasztikus hóbirodalomban vezet az út.
A hóval borított fenyvesek látványa és a talpak alatti hó ropogása sokáig elkísér minket a dolgos hétköznapokon.

Következő időpont: a járványtól függően
Részvételi díj: - Ft / fő

Hótalpas túra az Alacsony Tátrában

Hótalpazás a téli túrázás egyik legnépszerűbb formája. Túránk célja a szlovákiai csodálatos csúcs, a Gyömbér megmászása. A Gyömbér az Alacsony-Tátra legmagasabb orma, tengerszint feletti magassága 2043 m. A hegység főgerincére vezet utunk, ahol a látvány a túra utáni hétköznapokban sokáig előhívható az emlékeinkből. Igazi magashegyi élmény!

Következő időpont: hamarosan
Részvételi díj: - Ft / fő

Neked mi tetszett legjobban?

Reggel találkoztam 7 idegen emberrel, délután kettőkor már mindenkit a nevén szólítottam és rengeteg infót tudtam meg róluk.

Szula Márk – Amadeus – Barlangtúra

Minden tetszett. A túraútvonal csodaszép volt, nagyon jó társaság jött össze, és a vetélkedő is szuper ötlet volt amíg az étel elkészült.

Attila – kenutúra

Az összekapaszkodásokat nagyon élveztem! Tetszett a lazaság, a profi vezetés!

Viki – kenutúra

Jó volt a szervezés idén is. Reméljük lesz még ilyen kalandokban részünk.

Tamás – kenutúra

Minden! 🙂

Zsolt – kenutúra

Susnyásban tekergés, vetélkedő, a csapat 🙂

Alajos – kenutúra