Jogi Nyilatkozat

Jogi nyilatkozat – Adatkezelés

A COR Kft. (ÉlményNap.hu) honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá Magyarország hatályos jogszabályaival összhangban megengedett.

Általános szabály

A COR Kft. (ÉlményNap.hu) üzletpolitikai okból több tartomány nevet (domain nevet) birtokol, valamint közösségi médiákon is megjelenik (Facebook, LinkedIn, Instagramm, stb.). Ezek mindegyike önálló célt szolgál, például egy adott szolgáltatást értékesítünk a rajtuk elhelyezett honlapokon, hirdetéseken keresztül. Mivel jelen jogi nyilatkozat a COR Kft. teljes internetes jelenlétére vonatkozik, a továbbiakban a COR Kft. által elhelyezett összes internetes tartalomra egységesen „A honlapként”, vagy “a COR Kft. honlapjaként” hivatkozunk.

Használatban lévő, üzleti célú domain neveink

cor-kft.hu, elmenynap.hu, valamint a 80.249.169.160 IP cím, mely a tárhely domain címe a intronet.hu tárhelyen.

A honlap tartalma

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek közzétételre a COR Kft. honlapján, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni. Az információk pontosságára, és teljességére a COR Kft. csak ajánlatkérés után vállal garanciát. Sem a COR Kft., sem a COR Kft. dolgozói, sem megbízottaik nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a COR Kft. honlapjára történő belépésből vagy azok használatából erednek. A COR Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Szerzői jogok

A COR Kft. honlapja szerzői jogvédelem alatt áll.
A COR Kft. a tulajdonosa a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. Ön jogosult a COR Kft. honlapját olvasni, arról nyomtatással, letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, soha nem kereskedelmi célra.

Hogyan használható fel a Honlapon található szöveges információ?

Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, azonban a közösség ellenszolgáltatás nélküli informálását kifejezetten fontosnak tartjuk!
Ennek érdekében hozzájárulunk, hogy a honlapon található írásaink másutt is megjelenjenek, amennyiben: a mű változatlan formában, a forrás megjelölésével, ingyenesen kerül közzétételre.

Amennyiben valamelyik cikkünket módosítva, átdolgozva, járulékos műként szeretné felhasználni, egyeztessen velünk e-mailben, vagy postai levél útján (elérhetőségeink).
Járulékos művek esetében az engedélyezés soha nem automatikus, minden esetben a COR Kft. előzetes írásos engedélye szükséges, és fenntartjuk az engedély megvonásához való jogot publikáció előtt, közben és után.

Az itt leírtakon kívül a COR Kft. semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban!

A COR Kft. honlapjának és közzétett szövegének egyes részeiről Közjegyzői letétbe helyezett másolat készült, amelyet jogvita esetén felhasználunk.

A személyes adatok gyűjtése, használata és védelme

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-127448/2017 (törvényi háttér)

A COR Kft. tiszteletben tartja az Ön (és a honlap minden látogatójának) személyhez fűződő jogait. Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján. A COR Kft. csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg.

A COR Kft. az Ön által megadott személyes adatokat nem adja el, nem adja bérbe, nem kölcsönzi más vállalkozások, illetve magánszemélyek részére. A kommunikáció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

Ügyfelünknek tekintjük Önt attól kezdve, hogy honlapunkon árajánlat kérés, hírlevél feliratkozás, táborra, túrára, tréningre jelentkezés során valamely személyes adatát az adott cél teljesülése érdekében rendelkezésünkre bocsátotta.

Célunk, hogy az Ön számára együttműködésünk során a lehető legteljesebb ügyfél élményt nyújtsuk, ehhez pedig elengedhetetlen néhány személyes adatának nyilvántartása.

Az Ön által megadott személyes adatokat korlátozott ideig tároljuk. Amennyiben másképp nem rendelkezik, személyes adatait automatikusan és visszavonhatatlanul töröljük az utolsó megrendelést követő 6. év utolsó napján. Az adatok törlése után nincs lehetőségünk az Ön ügyfél-előéletét figyelembe venni az esetleges vevői kedvezmények tekintetében sem.

Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait – az Ön ellenkező kikötése hiányában -,
a COR Kft. az alábbiak szerint használhatja fel:

  • Ügyfél-adatlap létrehozására. Az Ön ügyfél-adatlapján tartjuk nyilván az Ön önkéntesen átadott személyes adatait, illetve Önnel összefüggésben minden olyan adatot, amely például az ajánlatkérés, vagy az üzleti kapcsolat során az üzleti kapcsolattal összefüggésben az Ön önkéntes adatszolgáltatása, vagy például céginformációs adatforrásból tudomásunkra jutott. Ide tartozik az Önhöz tartozó kiskorú megadott adatai is (pl.: tábor jelentkezés esetén).
  • A működéssel kapcsolatos információ továbbítási célokra, úgymint hírlevél küldésre, szolgáltatások ajánlására, egyéb szolgáltatási tevékenységünkkel kapcsolatos információközlésre a www.marketingszoftverek.hu és www.salesautopilot.hu szolgáltatás használatával valósul meg.
  • COR Kft. szoros együttműködésben tevékenykedik a Közös Sport Közhasznú Egyesülettel a túrák és táborok lebonyolításában. Az együttműködéshez szükséges adatok átadása a programok megszervezéséhez, és az egyesületen keresztüli jelentkezéshez elengedhetetlenül szükségesek – így azok megosztásra kerülhetnek.
  • Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket és kifejezetten hozzájárul arra, hogy ezeket az adatokat az itt leírt, illetve esetenként a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk.
  • Időszakonként kérdőíves kutatásban való részvételre kérjük fel Önt. Az információkra azért van szükségünk, hogy szolgáltatásunk és/vagy honlapunk fejlesztése érdekében statisztikai adatokhoz és például ügyfél véleményekhez jussunk.
  • A honlap tartalmazhat olyan részeket is (például ajánlás, eseményekre jelentkezés), ahol más személy(ek) személyes adatait is meg kell adnia. Az Ön által megadott más személy(ek) adatait a jövőben semmilyen egyéb célra nem használjuk fel, csak például az ajánlás elküldésének erejéig, és nem lépünk kapcsolatba vele(velük), csak amennyiben ő(k) erre kifejezetten engedélyt adnak, vagy maguk keresnek fel minket.

Ugyanakkor Önnek megvan a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa és/vagy a jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse.

A reklám célú üzeneteink mindegyikében elhelyezünk egy linket, melyre kattintva bármikor törölheti magát a hírlevél-adatbázisból. A leiratkozást követően nem küldünk Önnek reklám üzeneteket, sem más hírlevelet, de esetleges megrendeléseivel kapcsolatos üzeneteinket és egyéb automata rendszerüzeneteinket továbbra is megkapja majd. Amennyiben azt szeretné, hogy minden, addig megadott / gyűjtött ügyféladatát töröljük rendszereinkből, vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatban kérdése, megjegyzése van, azt írásban jelezze nekünk. Felhívjuk figyelmét, hogy a feliratkozási levélben még nem szerepel a fent leírt leiratkozás link.

Elérhetőségeink:

Email címünk: info [kukac] cor-kft.hu.
Posta címünk: COR Kft. 1041 Budapest, Liszt Ferenc u. 17/A

A COR Kft. elkötelezett ügyfelei személyes adatainak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi a gyűjtött információt, a salesautopilot.hu internetes rendszer használatával.

Utolsó módosítás: 2021.02.16.

Cégnév: COR Kft. 
Adószámunk: 14393307-2-41
Cégjegyzék számunk: 01-09-171777
Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-127448/2017

© COR Kft. 2008-2018 – Az elmenynap.hu domain név alatt található képi és írásos anyagok
kizárólag a COR Kft. írásos hozzájárulásával és minden esetben a forrás megjelölésével használhatók fel!

Scroll to Top