Bemutatkozás

Az ÉlményNap nem egy klasszikus tréning cég, sokkal inkább egy formabontó tréning csapat. Bizonyára nem véletlen, hogy az élményben az él szó megtalálható. Az ÉlményNap csapata jól ismeri Magyarországot, bejárta a környező országokat, tréningezett több 10.000 embert, miközben élvezi az életet és a munkát is. Az élményt szeretjük megosztani másokkal, így a résztvevők biztosak lehetnek abban, hogy nem csak új ismeretekkel lesznek gazdagabbak, hanem kedvet kapnak a kísérletezéshez, akár a klasszikus tréningek újragondolásához is.

Na de mi is az ÉlményNap?

Az ÉlményNap nem egy klasszikus tréning cég, sokkal inkább egy formabontó tréning csapat. Bizonyára nem véletlen, hogy az élményben az él szó megtalálható.

Az ÉlményNap csapata jól ismeri Magyarországot, bejárta a környező országokat, tréningezett több 10.000 embert, miközben élvezi az életet és a munkát is.

Kik próbálhatják ki?
cégvezetők, cégek, és igazából bárki, aki csapatát szeretné összekovácsolni, vagy csak szimplán jól szeretné érezni magát.

Próbáld ki te is az ÉlményNap formabontó tréningjeit!

Emlékezetes Csapatépítés!
Ezt nyújtja az ÉlményNap csapata. Játékos vetélkedőink erre pont megfelelőek! Lexikális tudás, ügyesség és egy kis szerencse is kell ahhoz, hogy itt győzedelmeskedni lehessen! Buli indítás, vagy konferencia szünet? Ez a tökéletes választás! A jókedv garantált!

Outdoor? Indoor? Fejlesztenél, vagy csak kikapcsolódásra küldenéd a csapatot? Itt a helyük! 

Mit is csinálunk?

  • Csapatépítés
  • Tréningek
  • Outdoor Coaching
  • Csapatépítés a Börzsönyben

Vrazsgyák Attila

Az ÉlményNap (COR Kft.) tulajdonosa

18 éves csapatépítési és outdoor tréningek tapasztalatával, egyedi tréningek és programok kialakításával foglalkozom. Segítek megtalálni a lehető legjobb módszert, ami egy csapat fejlődéshez vagy az egyén készségeinek-, önismeretének fejlesztéséhez szükséges.

Gellén Violetta

Gyógypedagógus, rendezvényszervező

Szeretem az embereket és szeretek szervezni. A programok hátterének biztosítása és segédtréneri feladatok ellátása is a feladataim közé tartozik. Nincs olyan kihívás, amit ne lehetne megoldani.

Scroll to Top