Coaching

Coaching

Coaching

Kisiskolás korú gyermekek körében szeretnénk népszerűsíteni a természetjárást, a sportolás élményét. Oktatjuk a tájékozódás alapjait, az iskolai természetismeret órákon tanult ismerteket is megmutatjuk a természetben, ezzel is elősegítve annak rögzülését.

Barangoló táboraink kiváló alkalmat biztosítanak az aktív kikapcsolódásra, a természetjárás és a sport közösségben való megélésére, valamint az azon keresztül megvalósuló egészség- és környezettudatos szemlélet formálására.

PROGRAMOK

Evezés

Helyszínek: Jánoshegy, Farkaserdő, Hárshegy, Táborhegy, Dera-szurdok, Makovecz Imre kilátó, Hármas határ hegy, Virágos nyereg, Mogyoróhegy, Adyliget, Kaán Károly kilátó, Csillebérc, Piktor tégla üregek, Strand, Pálvölgy, Árpád kilátó, Guckler Károly sétány, Újlaki hegy, Kálvária hegy.

Programok: tájékozódó futás, térképismeret, iránytű használat, sorverseny, sportjátékok, vetélkedő, kézműveskedés, kincskeresés, geocaching GPS-el, számháború, Gyermekvasút, hajózás, barlanglátogatás, tűzrakás, bográcsozás, sütögetés-nyársalás, tanösvények látogatása lesz a program. Egy nap strandolunk is.

Gyere és barangold be velünk Budapest környékét! Várunk sok szeretettel!

Részvételi díj (egész hétre)

Felnőtt

20.000Ft. / fő
  • IFA

Gyermek

15.000Ft. / fő
  • IFA

A szálláson a 3-6 éves kor közötti gyermekek kedvezménye megszűnt.
A 3 év alatti gyermekek minden szállás kategóriában és az egész programon ingyenesen vehetnek részt.
A fenti díjak tartalmazzák a szállás, IFA, kenu és eszköz bérlés, túravezetés és szervezési költségeket, valamint a második esti bográcsos vacsora díját is.
Az alábbi jelentkezési táblázat nem számol automatikusan.

Scroll to Top